Spoorvernieuwing

Er zijn verschillende soorten spoorvernieuwingen in de markt van spoorbouw. Aan de ene kant zijn er de vernieuwingen op bedrijventerreinen waarbij bij uw bedrijf een deel of volledig nieuwe spoorlijn aangelegd wordt, aan de andere kan zijn er de spoorvernieuwingen gedreven vanuit ProRail om het Nederlandse sporennetwerk in optimale conditie te houden. Nieuwesteeg Rail Service heeft in het twintig jarige bestaan al een groot aantal spoorvernieuwingen succesvol afgerond en heeft hiervoor alle kennis en kunde in huis.

Grote spoorvernieuwingen kunnen veel hinder veroorzaken voor reizigers, vervoerders en verladers. Daarom is het van belang de overlast zo veel mogelijk te beperken door te werken met een gespecialiseerde en ervaren (onder)aannemer. Nieuwesteeg Rail Service is met de geruime ervaring op het gebied van grote en kleine spoorvernieuwingen hiervoor de geschikte partij

Wij kunnen als partner meedenken bij de invulling van arbeidskrachten bij meerdaagse buitendienststellingen maar ook als onderaannemer delen van het werk uit handen nemen.
Op het gebied van spoorvernieuwing hebben we geruime ervaring op het gebied van onder andere spoor sectiebouw, wisselbouw en complete bovenbaanvernieuwingen (BBV).

Afspraak maken

Bekijk alle werkzaamheden.