ZZP monteur baan en ZZP Thermietlasser

In de constant veranderende omgeving van de spoorwerkzaamheden bieden wij als opdrachtgever diverse ZZP monteur opdrachten aan door heel Nederland. We werken voor grote opdrachtgevers binnen de spoorbouw en streven een hoge kwaliteit van werk na. Dit doen we met een team van vaste medewerkers en ZZP monteurs.

Ben je als ZZP monteur actief als monteur baan, wisselslijper, hoofdmonteur, technisch leider of thermietlasser actief in de spoorwereld? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden bij Nieuwesteeg Rail Service door te nemen.

ZZP Monteur Baan

Ben je als ZZP monteur baan in het bezit van een DVP pas en op zoek naar een ervaren opdrachtgever in de spoorbouw? Neem dan snel contact op. Daarnaast zijn er ook diverse mogelijkheden voor ZZP Technisch Leider Baan, ZZP Hoofdmonteur en ZZP Wisselslijpers.

Ben je nog niet actief in de spoorwereld maar heb je als ZZP’er wel de juiste instelling en ambitie om in deze uitdagende branche aan de slag te gaan? Ook dan zijn er binnen Nieuwesteeg Rail Service mogelijkheden en komen we graag met je in contact!

ZZP Thermietlasser

Naast ZZP monteur Baan zijn we ook op zoek naar versterkingen van onze spoorlassers. Ben jij ZZP Thermietlasser, ZZP oplasser of ZZP Bekistlasser? Bij Nieuwesteeg Rail Service zijn er diverse uitdagende opdrachten en projecten beschikbaar.

Ben je als ZZP lasser in het bezit van NIL niveau 1, 2 of 3 en nog niet actief in de spoorbouw maar heb je wel deze ambitie? Bij Nieuwesteeg Rail Service zijn er diverse opleidingstrajecten mogelijk om de juiste certificaten en diploma’s te halen om als ZZP thermietlasser aan de slag te gaan.

Kijk ook op www.spoorlassen.nl voor meer informatie over onze lasafdeling binnen het spoor. Ook op het gebied van kraanbaan laswerkzaamheden heeft Nieuwesteeg Rail Service diverse projecten en opdrachten.

Afspraak inplannen

Plan nu snel je afspraak in als ZZP monteur of ZZP thermietlasser. We zijn als familiebedrijf een informele organisatie waar de koffie voor je klaar staat om de mogelijkheden door te nemen!

Afspraak maken