Elektrische Railhog

100% Elektrische Railhog

Sinds 2020 heeft Nieuwesteeg Rail Service de beschikking over de eerste 100% elektrische Railhog van Nederland.

De Railhog is zowel een snelle als een veilige manier om personen en materiaal te verplaatsen. Onze railhog beschikt over 4 vaste zitplaatsen om het vervoer voor de inzettenden zo veilig en confortabel mogelijk te maken. Door de combinatie van spoorwielen en terreinbanden is de Railhog zowel op als rondom het spoor inzetbaar. De Railhog van Nieuwesteeg Rail Service is bij diverse opdrachtgevers een graag geziene en unieke gast.

Daarnaast is de elektrische railhog bij uitstek geschikt als vervoersmiddel in (nachtelijke) buitendienststellingen. De Railhog kan in korte tijd grote afstanden te overbruggen op lastig bereikbare locaties . Hierdoor draagt het bij aan het vergroten van de effectieve werktijd tijdens een korte buitendienststelling.

Gereedschapsmachinist

De Elektrische Railhog is volledig gekeurd en voldoet aan alle eisen om op het spoor van ProRail ingezet te worden. Daarnaast beschikt Nieuwesteeg Rail Service over diverse ervaren gereedschapsmachinisten zodat u een volledig en direct inzetbaar pakket kunt afnemen en u direct aan de slag kan.

Duurzaam werken voor mens en milieu

Doordat de railhog 100% elektrisch is en geen emissie uitstoot kan dit bijdragen aan de duurzaamheidsdoelen van uw bedrijf. Daarnaast vermindert het geluidshinder en overlast voor de omgeving. De railhog is tevens inzetbaar bij werkzaamheden in tunnels en in moeilijk ventileerbare omgevingen zoals grote bedrijfshallen. Ook op andere werklocaties met aangescherpte wetgeving rondom milieu en uitstoot is de railhog inzetbaar doordat deze geen (schadelijke) gassen uitstoot.

Railhog huren

Huur een railhog! Heeft u interesse in het huren van de railhog of wilt u meer informatie over de machine? Dat is geen enkel probleem! Neem contact met ons op en we denken graag met u mee op welke manier deze 100% elektrische railhog inzetbaar is bij uw klus of bij uw project.

Daarnaast is het mogelijk om een demonstratie aan te vragen of om de elektrische railhog in actie te zien. Voor alle vragen staan onze medewerkers klaar om u verder te helpen.